Categories

Capcom

 • PS3 Bionic Commando (Used)

  10.00

  Αποτελεί την συνέχεια του κλασικού παιχνιδιού του 1988 για το Nintendo Entertainment System, με ήρωα τον βιονικά μεταλλαγμένο Nathan Spencer.

  Το παιχνίδι ξεκινάει με τον Spencer φυλακισμένο και καταδικασμένο σε θάνατο για εγκλήματα που δεν διέπραξε. Την ημέρα της εκτέλεσης του όμως, τρομοκράτες πυροδοτούν ένα πειραματικό όπλο μαζικής καταστροφής στην πόλη Ascension City, αφανίζοντας τον πληθυσμό της. Με τους τρομοκράτες να έχουν καταφέρει καίριο πλήγμα στην χώρα, η μόνη λύση για να αποτραπούν τα σκοτεινά σχέδια τους είναι μία και ακούει στο όνομα Nathan Spencer.

  Το Bionic Commando μεταφέρει στις κονσόλες επόμενης γενιάς τον κλασικό μηχανισμό swing-and-shoot (την ικανότητα του Spencer να αιωρείται στον αέρα και να μετακινείται από κτίριο σε κτίριο, χάρη σε ένα ειδικό καλώδιο που έχει στο βιονικό του χέρι) σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον 3D γεμάτο από ουρανοξύστες, κατεστραμμένους αυτοκινητόδρομους, βαθιά φαράγγια και γκρεμούς.
  – See more at: https://www.gamestation.gr/el/video-games/bionic-commando-ps3-used.html#sthash.xNzU0TxA.dpuf

 • PS3 Dragon’s Dogma Dark Arisen (Used)

  9.00

  Δίπλα από την ηπειρωτική Gransys βρίσκεται το καταραμένο νησί Bitterblack όπου οι παίκτες θα ανακαλύψουν έναν υπόγειο κόσμο γεμάτο με τρομακτικούς εχθρούς αλλά και αμύθητους θησαυρούς. Οι παίκτες που έχουν το αυθεντικό Dragon’s Dogma θα μπορέσουν να εισάγουν τους χαρακτήρες που έχουν ήδη δημιουργήσει καθώς και όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα για να συνεχίσουν την περιπέτεια τους ως οι «Arisen» και να αντιμετωπίσουν την νέα απειλή που έρχεται από τα σκοτεινά βάθη. Θα μπορέσετε να αναβαθμίσετε τους χαρακτήρες σας με νέες ικανότητες και τροποποιήσεις καθώς και νέα όπλα και πανοπλίες. Οι παίκτες που έχουν το βασικό παιχνίδι Dragon’s Dogma θα λάβουν τα παρακάτω αντικείμενα δωρεάν, με την αγορά του Dragon’s Dogma: Dark Arisen: 100,000 Rift Crystals, απεριόριστα Ferrystones και το πακέτο πανοπλίας Gransys Armour Pack που περιλαμβάνει έξι νέες εμφανίσεις. Το Dragon’s Dogma: Dark Arisen έχει βελτιωθεί με βάση υποδείξεις παικτών με αναβαθμίσεις στον τρόπο ταξιδιού αλλά και στον χειρισμό των μενού. Οι παίκτες που έχουν το Dragon’s Dogma και αγοράσουν το Dragon’s Dogma: Dark Arisen, θα δουν αυτές τις αλλαγές να εφαρμόζονται και στο αρχικό τους παιχνίδι.

  Έναν νέο τεράστιο υπόγειο κόσμο για να εξερευνήσετε, με πάνω από 25 τρομακτικούς εχθρούς
  Περισσότερες ικανότητες/εξοπλισμό/αναβαθμίσεις
  Ικανότητες 3ου Επιπέδου
  Το Dragon’s Dogma: Dark Arisen δίνει σε κάθε τάξη χαρακτήρα ένα νέο σετ ικανοτήτων
  Πάνω από 100 κομμάτια νέου εξοπλισμού
  Νέα όπλα και πανοπλίες υψηλού επιπέδου για παίκτες που κατεβαίνουν στον υπόγειο κόσμο
  14 νέες αναβαθμίσεις χαρακτήρα
  Νέα βαθμίδα για αναβάθμιση εξοπλισμού
  Εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής χαρακτήρα
  Εκτίμηση αντικειμένων
  Μπορείτε να επιλέξετε το Ιαπωνικό voice over

 • PS3 Resident Evil 5 (Used)

  12.00

  Η πολυαναμενόμενη νέα περιπέτεια τρόμου της θρυλικής σειράς Resident Evil είναι πλέον γεγονός! Η σειρά-ορόσημο των survival horror παιχνιδιών, με πωλήσεις άνω των 34 εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως από το 1996 μέχρι σήμερα και που μεταφέρθηκε με επιτυχία στον κινηματογράφο από την Sony Pictures, με πάνω από 380 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως, επιστρέφει στις κονσόλες επόμενης γενιάς! Ο βιολογικός κίνδυνος παραμονεύει. Εκεί που η απειλή του Resident Evil φαινόταν να αποτελεί οριστικά παρελθόν, έρχεται μια νέα, τρομακτική επιδημία που θα κάνει ακόμα και τον πιο ψύχραιμο gamer να ανατριχιάσει. Ο ήρωας Chris Redfield επιστρέφει, αυτή τη φορά στην Αφρική όπου αναφέρθηκε ένα ανησυχητικό περιστατικό βιολογικού τρόμου που μεταμορφώνει τους ανθρώπους και τα ζώα σε ψυχωτικά ζόμπι. Ο Chris αναλαμβάνει την αποστολή να ξεσκεπάσει την σατανική συνωμοσία που κρύβεται πίσω από αυτή τη φρικιαστική υπόθεση. Στο Resident Evil 5, η Capcom θα μάθει στους gamers όλου του κόσμου ότι πρέπει πλέον να φοβούνται το φως της ημέρας όσο φοβήθηκαν το σκότος στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς! Χάρη στον απίστευτο βαθμό λεπτομέρειας και ρεαλισμού, σε συνδυασμό με το κορυφαίο gameplay του, το Resident Evil 5 θα κερδίσει αναμφισβήτητα νέους φανατικούς υποστηρικτές και θα ικανοποιήσει ταυτόχρονα και τους πιο απαιτητικούς φανατικούς της σειράς!

 • PS3 Street Fighter 4 (Used)

  10.00

  Το Super Street Fighter IV αποτελεί τη συνέχεια του βραβευμένου και κορυφαίου σε πωλήσεις Street Fighter IV. Το Super Street Fighter IV θα συμβάλει και αυτό στον επαναπροσδιορισμό των παιχνιδιών fighting προσφέροντας κλασική 2D Street Fighter δράση, μια πληθώρα καινούργιων αλλά και αγαπημένων χαρακτήρων, βελτιωμένο online gameplay, αναβαθμισμένο σύστημα ultra combo κ.ά.

  To Super Street Fighter IV περιλαμβάνει όλους τους χαρακτήρες από το ανεπανάληπτο Street Fighter IV όπως ο Ryu, ο Ken, η Crimson Viper, ο Abel, ο El Fuerte και ο Rufus, στους οποίους έρχονται να προστεθούν 8 καινούργιοι μαχητές. Επανεμφανίζονται κλασικές φιγούρες από τα προηγούμενα παιχνίδια Street Fighter, όπως ο T. Hawk και ο DeeJay, ενώ επίσης μπαίνουν στη μάχη και νέα πρόσωπα σαν αυτό της μυστηριώδους και θανατηφόρας Juri. Η προσθήκη της Juri χαρίζει ακόμα μια πρωτιά στη σειρά Street Fighter καθώς είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί την θρυλική πολεμική τέχνη Tae Kwon Do.

  Εκτός από τους νέους χαρακτήρες, το Super Street Fighter IV προσθέτει ένα βελτιωμένο σύστημα Ultra Combo καθώς και σημαντικές αναβαθμίσεις στα online και offline modes που πρωτοεμφανίστηκαν στο Street Fighter IV.

  Χαρακτηριστικά:

  Βελτιωμένο online play με καινούρια modes:
  – Ομαδικές μάχες: Ως και 8 παίκτες μπορούν να συμμετέχουν σε ομηρικές μονομαχίες 2 εναντίον 2, 3 εναντίον 3 και 4 εναντίον 4.
  – Ατελείωτες μονομαχίες: Μέχρι και 8 παίκτες μπορούν να συμμετέχουν σε ένα online πρωτάθλημα αποκλεισμού όπου ο νικητής παραμένει στο παιχνίδι και παίζει εναντίον του επόμενου παίκτη, ενώ οι θεατές των αγώνων έχουν την δυνατότητα να συζητούν μεταξύ τους.
  – Replay Channel: Οι παίκτες μπορούν να παρακολουθήσουν μαγνητοσκοπημένες μονομαχίες μεταξύ των πιο φημισμένων μαχητών απ�λο τον κόσμο.
  – Πρόσθετη αξία και αντοχής στο χρόνο στο παιχνίδι μέσω DLC (downloadable content) το οποίο θα διατίθεται μετά τη κυκλοφορία του παιχνιδιού.

  Bonus Stage: Οι κλασικές πίστες bonus με το αυτοκίνητο και τα βαρέλια οι οποίες έγιναν γνωστές μέσα από το θρυλικό Street Fighter II θα είναι διαθέσιμες σε arcade και challenge modes:
  – Αυτοκίνητο: Καταστρέψτε ολοσχερώς το αυτοκίνητο με κλασικές και ειδικές κινήσεις μέσα στον προκαθορισμένο χρόνο.
  – Βαρέλια: Οι παίκτες πρέπει να καταστρέψουν όσο περισσότερα βαρέλια μπορούν από τα 20 που τους δίνονται μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο.

  Περισσότεροι κλασικοί μαχητές του πρωτότυπου Street Fighter επιστρέψουν, συμπεριλαμβανομένων των DeeJay και T Hawk, αφού επανασχεδιάστηκαν για να κατακτήσουν τη νέα γενιά gamers.

  Η μυστηριώδης Juri είναι ο πρώτος χαρακτήρας στην ιστορία του Street Fighter που χρησιμοποιεί την πολεμική τέχνη Tae Kwon Do.

  Όλοι οι διαθέσιμοι μαχητές του Street Fighter IV είναι «ξεκλείδωτοι» από την αρχή του παιχνιδιού.

  Λεπτές αλλαγές έγιναν στο gameplay ώστε να προσφέρουν ταυτόχρονα πρόκληση στους βετεράνους της σειράς και άμεση διασκέδαση στους νέους παίκτες.

 • Wii Resident Evil Darkside Chronicles

  17.00

  Η Capcom φέρνει τη σειρά Resident Evil στο Nintendo Wii με τον αποκλειστικό τίτλο Resident Evil: The Darkside Chronicles, που αποτελεί τη συνέχεια του πετυχημένου Resident Evil: The Umbrella Chronicles. * Co-op Shooting δύο παικτών: Προσκαλέστε φίλους και οικογένεια να νιώσουν τον τρόμο δίπλα σας με τη λειτουργία 2-player co-op. * Η επιστροφή δύο αγαπημένων χαρακτήρων: Παίξτε με τον Leon S. Kennedy, πρωταγωνιστή των Resident Evil 2 και Resident Evil 4, ή την συνεργάτιδά του Claire Redfield, που εμφανίστηκε στο Resident Evil 2 και το Resident Evil: Code Veronica. * Νέες κινήσεις αποφυγής εχθρών: Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο Wii Remote για να επιτεθείτε και να ξεφύγετε από τους εχθρούς σας, δημιουργώντας μία πιο ρεαλιστική και έντονη εμπειρία παιχνιδιού. * Παραμετροποιήσιμα όπλα: Οι παίκτες μπορούν να αναβαθμίσουν και να προσαρμόσουν τα όπλα τους για κάθε σενάριο μάχης. Κάθε χαρακτήρας μπορεί να εξειδικευτεί για ένα συγκεκριμένο στυλ μάχης. * Δυναμική δυσκολία: Εκτός από τις αρχικές ρυθμίσεις Easy, Normal και Hard, το επίπεδο δυσκολίας του παιχνιδιού θα προσαρμόζεται αυτόματα στο επίπεδο ικανοτήτων του παίκτη, έτσι ώστε τόσο οι βετεράνοι όσο και οι νέοι φαν του παιχνιδιού να απολαύσουν μία διασκεδαστική και προκλητική εμπειρία. * Πλήθος συλλεκτικών αντικειμένων: Για τους πραγματικούς λάτρεις του Resident Evil, υπάρχουν πολλά συλλεκτικά αντικείμενα όπως χαρακτήρες, εχθροί, παλιά έγγραφα και ταινίες που μπορούν να συλλέξουν και να ξεκλειδώσουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.